Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30€

COLOFON


yourhealthfit GmbH

Böttgerstraße 40
92637 Weiden i.d.OPf.
Duitsland
(Geen adres voor retouren)

Telefoon:  +49 (0) 961 / 200 950 13

Bereikbaar van 9.30 tot 15.30

E-mail: service@yourhealthfit.com

Directeur:


Stefan Mutzbauer

Handelsregister: Rechtbank Weiden i.d.OPf., HRB 5627

BTW-identificatienummer: DE 273596076
Verantwoordelijk in de zin van §18 lid 2 MStV (Duits verdrag inzake media):
yourhealthfit GmbH
Böttgerstraße 40
92637 Weiden i.d.OPf.
E-mail: service@yourhealthfit.com

De Europese Commissie stelt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) ter beschikking, dat u hier kunt vinden: https://ec.europa.eu/consumers// odr.
Wij zijn niet verplicht noch bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure bij een instantie ter beslechting van consumentengeschillen.

Disclaimer (verkorte vorm)

De informatie op de website www.yourhealthfit.nl wordt door yourhealthfit GmbH voortdurend gecontroleerd en geactualiseerd. Desondanks kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard of garantie worden gegeven voor de actualiteit, volledigheid en juistheid van de inhoud. Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend de beheerders daarvan verantwoordelijk. Onze volledige disclaimer vindt u hier.

Copyright

De inhoud en de structuur van de yourhealthfit-website worden beschermd door het auteursrecht. Voor de verveelvoudiging van informatie, in het bijzonder van teksten, afbeeldingen, tekeningen is de voorafgaande toestemming van yourhealthfit GmbH vereist.