Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30€

BETALING

Op rekening, via PayPal, vooruitbetaling, Betaling mit kredietkaart, klarna, iDeal in onze winkel kunt u vrij kiezen! Kies gewoon de door u geprefereerde en voor u passende betaalmethode.


BETALING DOOR AANKOOP OP REKENING

Kies aankoop op rekening (maximaal aankoopbedrag tot € 300 mogelijk) als betaalmethode bij uw bestelling. Na ontvangst van de artikelen dient de factuur binnen 14 dagen door u te worden voldaan. 

Gelieve het bedrag over te maken naar:

yourhealthfit GmbH
UniCredit Bank AG
IBAN: DE60 7532 0075 0039 4185 92
BIC: HYVEDEMM454

Als u kiest voor aankoop op rekening, worden artikelen die op voorraad zijn onmiddellijk verzonden. 


BETALING VIA SOFORT ÜBERWEISUNG

Met deze betaalmethode wordt u naar een beveiligd betaalformulier geleid. Door uw bankcode te selecteren wordt het betalingsproces gestart. Zoals gebruikelijk voert u uw toegangsgegevens voor internetbankieren in en bevestigt u de overmaking met een TAN.

Als u kiest voor SOFORT Überweisung, dan worden uw artikelen onmiddellijk verzonden.


VOORUITBETALING

Gelieve het openstaande bedrag over te maken op de volgende rekening:

yourhealthfit GmbH
UniCredit Bank AG
IBAN: DE60 7532 0075 0039 4185 92
BIC: HYVEDEMM454

Wij verzenden uw artikelen onmiddellijk na ontvangst van uw betaling.


BETALING MET PAYPAL

Wij werken ook samen met PayPal. PayPal biedt u uitgebreide betalingsmogelijkheden.
  • Als u een PayPal-account hebt, kunt u PayPal als betaalmethode kiezen. PayPal debiteert het factuurbedrag van uw daar opgeslagen rekening. Voor u zonder kosten.
  • U kunt bij PayPal ook kiezen voor een EC-incasso of betaling per kredietkaart.

Als u PayPal kiest als betaalmethode, zal onze partner PayPal het hele betalingsproces voor ons afhandelen. Als u vragen of problemen met een PayPal-betaling hebt, neem dan rechtstreeks contact op met de klantenservice van PayPal.

Als u kiest voor PayPal, dan worden uw artikelen onmiddellijk verzonden.


BETALING AMAZON PAY

Sla uw betalingsgegevens op in uw Amazon-account en winkel snel en gemakkelijk op yourhealthfit.de. Uw transacties zijn veilig en de betalingsinformatie wordt door Amazon niet doorgegeven.

Veilig

Met de in uw Amazon-account opgeslagen gegevens kunt u veilig winkelen op alle websites die betaling via Amazon ondersteunen. Uw transacties zijn veilig en de betalingsinformatie wordt niet doorgegeven aan de verkoper.

Snel & comfortabel

Rond uw aankopen snel af zonder dat u telkens opnieuw uw verzend- of betalingsgegevens hoeft in te voeren. Betaal snel en gemakkelijk zonder de website van de verkoper te verlaten.

Betrouwbaar

Geniet van de kopersbescherming die Amazon biedt met de A-tot-Z-Garantie. Als u gebruik maakt van betalen via Amazon, garandeert Amazon met zijn A-tot-Z-Garantie dat de gekochte artikelen (met uitzondering van cadeaubonnen) in een goede staat verkeren en snel worden geleverd.

Vertrouwd

Betalen via Amazon biedt u dezelfde vertrouwde betaalomgeving als bij Amazon.


Betaling met kredietkaart - Visa, MasterCard

Wij werken samen met de betalingsdienst WireCard. U hebt de mogelijkheid om met Visa of MasterCard te betalen.Hebt u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: telefonisch op +49 (0) 961 / 200 950 13 (werkdagen 9:30 - 15:30 uur) of per e-mail via service@yourhealthfit.com.